Despre executant

Noviconsvit

Stimate Domn, stimată Doamna
    Avem o deosebită placere să Vă prezentăm compania noastră, fiind convinși că colaborarea ulterioară va fi eficientă.
    Noviconsvit SRL este o companie cu capital privat, specializată în furnizarea serviciilor calitative în domeniul construcțiilor civile și industriale, precum și serviciile de finisări interioare și exterioare.
    În prezent Noviconsvit SRL are o dezvoltare dinamică și se află într-un permanent proces de dezvoltare. Colaborăm activ cu arhitecți, designeri, furnizori și producători de materiale de construcții pe plan local, precum și extern.

Compania Noviconsvit SRL se dezvoltă pe două direcții generale:
-  investiții și construcția de locuințe și antreprenoriatul general în construcții
-  serviciul de finisare, reparații și design

Dezvoltarea acestor direcții este devizată în trei compartimente:
1) Consultanță:

 - proiecte case, oficii, apartamente
 - design și amenajări interioare și exterioare
 - managment și administrare de proiecte
2) Construcții:
-  construcții civile și industriale ( inclusiv și la cheie)
-  reparații, finisări,renovări de fațade, acoperișuri, consolidări de construcții
3) Comunicații și sisteme inginerești:
-  instalații electrice
-  termoficare
-  ventilare și condiționare
-  apeduct și canalizare

Viziunea
    Compania noastră a fost creată avînd ca trăsătură distinctivă abordarea integrată a organizării muncii, responsabilitatea înaltă, soluțiile creative la rezolvarea oricăror probleme precum și calitatea impecabilă a proiectelor implementate.
    Succesul companiei se bazează pe o echipă dinamică, formată din oameni cu pregătire specializată, iar cheia succesului este politica orientată spre asigurarea serviciilor de înaltă calitate tuturor celor care au acceptat colaborarea cu noi.

Valorile
-  profesionalism:

   Tindem spre performanță prin muncă în echipă. Știm să fim atenți la fiecare detaliu și respectăm procedurile în realizarea fiecărei construcții.
-  calitate:
   Valoarea de bază a companiei noastre. Aceasta ne motivează să furnizăm servicii complexe și rapide prin mijloace tehnologice pe care le aplicăm.
-  inițiativă:
   La Noviconsvit fiecare client este binevenit și noi găsim întotdeauna soluții necesare pentru stisfacerea aspirațiilor D-stră.

Misiunea
    Misiunea noastră este de a transforma în realitate visurile clienților noștri care își doresc o viață fericită în locuințele construite sau reparate cu ajutorul nostru.
    Reeșind din aceasta credem că, utilizînd toate resursele de care dispunem,sîntem predespuși să găsim cea mai bună rezolvare a planurilor D-stră de la proiectare pînă la finisarea la cheie a obiectivelor.

    În speranța unei colaborări viitoare, cu respect
    Vitalie Vârlan
    Director Noviconsvit SRL